Musiker til fest, DJ eller band samlet ét sted. GROOVEBOX

Pakkeløsninger

MUSIKER TIL FEST

Vi leverer mange forskellige pakkeløsninger. Vores mest populære er dinnermusik kombineret med band. Her får man det diskerete set-up under middagen med en musiker til fest og efterfølgende band som sætter gang i dansegulvet. Skal den have hele armen natten ud, kan man udvide pakken med DJ indtil den lyse morgen.

DJ TIL FEST

Et band er rigtig godt til at skabe den meget intense fest, hvor alle er på dansegulvet og hele festen eksplodere fra første nummer. Bands egner sig derfor bedst til der hvor festen skal toppe. Men efter bandet er færdige, så kan der tit være nogle der kan holde til endnu mere fest, og her er vores pakker med DJ's rigtige gode, da det er den billigste måde at få musik helt frem til at de sidste gæst går død.
Altid er det jeres ønsker der er vigtigst, når I bestiller DJ til fest hos #1 Groovebox. Og musikken der spilles, er selvfølgelig den musik, I gerne vil høre. Vores fest-DJ vil typisk medbringe et musikbibliotek på over 200.000 numre. Hvis jeres fest har et tema, eller hvis der er noget specielt I gerne vil høre, så sørger DJ’en selvfølgelig for at medbringe en masse numre i den stil.

Vi har mange års erfaring som DJ til bryllup, firmafester og på klubber vores DJ kan derfor ramme stilen til alle typer fester – og uanset om det skal være det enkle set-up eller det helt store mobildiskotek. Hos os er der altid et smil på læben, og I kan være sikre på, at jeres gæster får en fantastisk behandling, samt at dansegulvet er fyldt hele natten.

PAKKELØSNINGER MED DJ

Vores DJ kan kombineres med band eller dinnermusik, så skriv endelig til os og få prisen på at leje en DJ til jeres fest eller et tilbud på en samlet løsning.

Mangler du et band til julefrokost? hvis du vil booke et band til julefrokost kan du læse mere her.

Læs anmeldelser af bandetKONTAKT OS