DJ til fest - Lej en DJ eller mobildiskotek til bryllup og fest

Lej en DJ til festen

PROFESSIONEL OG ERFAREN DJ TIL FEST

En DJ kan være en rigtig god løsning til mange fester. Med Groovebox er I sikret en DJ, der sætter jeres ønsker først og giver jer den helt rigtige musik til jeres fest.

Når du lejer en DJ hos Groovebox, tilbyder vi alle DJ set-ups. Lige fra et diskret dinner set-up, hvor der spilles hyggelig stemningsfuld musik under middagen, og helt op til det fuldt udstyrede mobildiskotek, hvor vi medbringer vores største anlæg, med en kapacitet på 1000 mennesker, og vores flotte lys-show.

DJ TIL FEST

Altid er det jeres ønsker der er vigtigst, når I bestiller DJ til fest hos Groovebox. Og musikken der spilles, er selvfølgelig den musik, I gerne vil høre. Vores fest-DJ vil typisk medbringe et musikbibliotek på over 200.000 numre. Hvis jeres fest har et tema, eller hvis der er noget specielt I gerne vil høre, så sørger DJ’en selvfølgelig for at medbringe en masse numre i den stil.

DJ TIL ALLE TYPER FEST

Vi har mange års erfaring som DJ til bryllup, firmafester og på klubber vores DJ kan derfor ramme stilen til alle typer fester – og uanset om det skal være det enkle set-up eller det helt store mobildiskotek. Hos os er der altid et smil på læben, og I kan være sikre på, at jeres gæster får en fantastisk behandling, samt at dansegulvet er fyldt hele natten.

PAKKELØSNINGER MED DJ

Vores DJ kan kombineres med band eller dinnermusik, så skriv endelig til os og få prisen på at leje en DJ til jeres fest eller et tilbud på en samlet løsning.

Mangler du et band til julefrokost? hvis du vil booke et band til julefrokost kan du læse mere her.

Læs anmeldelser af bandetKONTAKT OS