Musik til fest - Book GROOVEBOX - Jylland, Fyn & Sjælland

Musik til fest

BAND TIL FEST I HELE LANDET

Når man skal booke et band til fest, er det vigtigt, at man får musik der passer til en selv og gæsterne til festen. Vi har et enormt bredt repertoire og kan spille næsten hvad som helst – vi garanterer derfor musik, der passer til jeres fest.

Når vi bookes til at spille live til jeres fest, gør vi typisk det, at vi tager en snak med jer om musik til festen, og ud fra jeres ønsker, så skræddersyer vi en koncert, der passer perfekt til jer. På den måde får I præcis det band I drømmer om og den festmusik, der matcher jeres ønsker.

DANMARKS MEST PROFESSIONELLE FESTBAND

Groovebox leverer musik til fester i alle størrelser. Vi har mange års erfaring, og er super professionelle og seriøse i vores tilgang til jobbet. Vi har spillet mere end 3.000 koncerter og bl.a. stået for musikken til mere end 1000 firmafester og mere end 1400 bryllupper.

Når du booker musik til fest hos Groovebox, bestemmer du selv setuppets størrelse: Helt fra en diskret duo og op til de kæmpestore koncertoplevelser, med fuldt orkester, lysshow, røgmaskiner og 100% drøn på. Vi tilbyder også dinnermusik under maden, og DJs hvis festen går på de sene nattetimer. Vi kan levere en løsning der passer til stort set alle budgetter og musik til alle typer fester.

Skriv eller ring til os, så hjælper vi gerne med at sammensætte musik til jeres fest. Hvis vi ikke kan levere noget, der holder den høje standard, vi altid sætter for os selv, så anbefaler vi jer gerne videre til nogle andre, der kan.

MUSIK TIL FESTER PÅ SJÆLLAND; FYN OG I JYLLAND

Holder du din fest i Jylland eller på Fyn, så fortvivl ikke! Selvom vi hører hjemme på Sjælland, tager vi gerne ud og spiller musik til fester på Fyn og i Jylland. Hos Groovebox spiller vi musik til fester, julefrokoster, byfester og andre typer arrangementer over hele landet. Det er kun fantasien der sætter grænsen, vi er altid med på at tænke kreativt i forhold til jeres arrangement.

Skal du holde julefrokost? Så kan du se mere på vores side book band til julefrokost

Skal du bruge musik til fest på Sjælland, på Fyn eller i Jylland, så kontakt os allerede i dag og lad os få en uforpligtende snak om jeres festønsker og et tilbud på musik til jeres fest.

 

Læs anmeldelser af bandetKONTAKT OS