Underholdning til fødselsdag - GROOVEBOX Live musik.

Musik til runde fødselsdage

MUSIK TIL FØDSELSDAG

Lad Groovebox stå for live musik til din fødselsdag og oplev, hvordan vores professionelle musikere sørger for musikalsk underholdning til fødselsdagen, der får alle gæsterne til at kridte danseskoene.

Vores mange års erfaring med at levere musikalsk underholdning til runde fødselsdage sikrer, at du får et tårnhøjt niveau og et band, der forstår at skabe feststemning til alle typer fester.

VI LEVERER UNDERHOLDNINGEN TIL 30, 40, 50 og 60 ÅRS FØDSELSDAGEN

… Og vi kommer også gerne og spiller, når du fylder 18 eller 100 år! Uanset hvilken aldersgruppe vi spiller for, sørger vi selvfølgelig for at tilpasse vores live musik til din fødselsdag, så du er sikker på, at musikken falder i både din og gæsternes smag.

Når vi leverer live musik til runde fødselsdage, tager vi altid først en snak med fødselaren om, hvilken type koncert han eller hun ønsker. Det er din garanti for en god musikalsk oplevelse, der får ALLE på dansegulvet!

UNDERHOLDNING TIL FØDSELSDAG I HELE DANMARK

Groovebox er Danmarks mest erfarne band, når det kommer til underholdning til fødselsdag og andre fester. Vi har igennem årene spillet mere end 3000 koncerter fra Gedser til Skagen – og vi dækker alt fra den lille, intime privatfest til store firmaarrangementer med tusindvis af gæster. Uanset om din fødselsdag skal holdes på Sjælland, Fyn eller i Jylland, er Groovebox bandet for dig. Og vi kommer selvfølgelig altid med topprofessionelt lyd- og lysudstyr.

HVAD KOSTER LIVE MUSIK TIL DIN FØDSELSDAG

Hos Groovebox er der ingen ”one size fits all” – vi sammensætter altid underholdningen til din fødselsdag, så den passer til dine ønsker og behov. Derfor kan du heller ikke finde en præcis pris på live musik fra Groovebox her på siden. Men vi lover, at hvis du kontakter os på mail eller telefon, gør vi alt for at sammensætte din fødselsdagsunderholdning, så både pris og koncept passer til dine forventninger.

 

Læs anmeldelser af bandetKONTAKT OS