Dinnermusik eller hyggepianist GROOVEBOX

Dinnermusik

EN MAGISK AFTEN MED DINNERMUSIK FRA GROOVEBOX

Når der holdes fest, kan underholdning med livemusik under maden – også kendt som dinnermusik - skabe en meget hyggeligere og mere levende atmosfære. Lad os sikre den rigtige stemningen under festmiddagen med professionel dinnermusik.

MED DINNERMUSIK FÅR I EN EKSTRA MUSIKALSK OPLEVELSE

Man vil typisk ikke have et helt band til at spille under maden, men i stedet bruge en solist eller duo til at stå for diskret dinnermusik. Vi tilbyder både duoer og solister til dinnermusik og med os er det ikke bare baggrundsstøj, men i sig selv en musikalsk oplevelse. Ønsker I det, kan vi også stå for en dygtig og erfaren pianist.

Når man vælger at booke underholdning med dinnermusik gennem os, så får man ikke bare en musiker, men også en professionel og erfaren afvikler. Dvs. at vi kan hjælpe jer med alt fra sange til indslag og tidsplan.

På selve aftenen holder vi tæt kontakt med jeres toastmaster og sørger for, at tidsplanen kører som den skal, at alle indslagene får den opmærksomhed de fortjener, og generelt sørger vi for, at dinnermusikken hele tiden bygger stemningen op.

DINNERMUSIK SKABER DEN RIGTIGE STEMNING

I starten af middagen vil vi typisk spille udelukkende instrumentalske numre, som er meget afdæmpede og giver plads til, at alle kan snakke og hygge sig. Langsomt vil vi så følge jeres gæster, mens aftenen kommer undervejs, og stemningen stiger. Omkring hovedretten vil vi begynde at synge lidt, når det passer ind, og hen mod slutningen vil vi spille dinnermusik der gør, at man sidder og vipper med foden.

Alt sammen gør det, at musikken hjælper med at løfte stemningen og sætte alle i godt humør, og når bordene ryddes og man er klar til at danse, så lover vi, at alle vil være i humør til at kridte danseskoene.

Dinnermusikken kan eventuelt kombineres med underholdning med band, eller DJ, så underholdningen under middagen blot er første etape af den musikalske underholdning til brylluppet, fødselsdagen eller hvilken som helst anden type fest. Hvis der i stedet ønskes en pianist, så kan dette også bookes gennem os.

Skriv for at høre mere om vores dinnermusik og pianist til bryllup og fest – eller for at få en samlet pris for hele arrangementet.

 

Læs anmeldelser af bandetKONTAKT OS