Musik til oktoberfest og andre temafester med GROOVEBOX

Underholdning til Oktoberfest

LIVE BAND TIL OKTOBERFESTEN

Skal den have fuld Lederhosen, sing a long og tyske slager hits, så er det kun et sted at gå hen. Vores oktoberfest koncept Bier bar boys leverer et show der kommer helt ud over scenekanten, op på bordene og lige i hjertet. Med et kækt smil, fantastisk musikalitet og 110 i timen, så får duoen alle med og sparker en fest igang, som få kan gøre dem efter. Alle instrumenter de benytter sig af er trådløse, og de flyver gennem lokalet som en tornado af vildskab, glæde og tyrolerspas. Det er med andre ord, en oplevelse for livet, som ingen bør snydes for.

Vi er det rigtige valg, hvis du vil have et liveband til din temafest, der lytter til dine ønsker og formår at vælge den musik, der får alle på dansegulvet og sikrer en festlig aften. Uanset om temaet står i plateauskoens tegn, om der skal spilles eurodance fra 90’erne eller om vi skal sætte gang i den rigtige tyrolerstemning til en vaskeægte oktoberfest, så er du kommet til det rette sted.

SÆT GANG I TEMAFESTEN MED ET VERDENSKLASSE KOPIBAND

Alle vores musikere er professionelle musikere med tårnhøjt niveau og stor erfaring fra alle typer fester. Det betyder, at vi som kopiband kan spille stort set alt. Kontakt os med din idé til en temafest, så har vi helt sikkert gode inputs til, hvilken musik der kan være med til at skabe den helt rigtige stemning.

LIVE MUSIK TIL OKTOBERFESTER OG ANDRE TEMAFESTER

Når vi står for underholdning til oktoberfest og andre typer temafester, har vi altid først haft en grundig snak med dig om dine ønsker. Vi møder velforberedte op med professionelt udstyr, og du skal ikke gøre andet end at nyde festen. Vores band står for alt det praktiske – og selvfølgelig først og fremmest: for at få dansegulvet til at gløde.

UNDERHOLDNING TILPASSET TIL DIN FEST

Vi har udstyr til at spille til alle typer og størrelser af temafester. Fra den lille privatfest til de helt store firmaarrangementer med hundredevis af deltagere. Vi leverer altid professionelt lyd og lysshow. Har I specielle ønsker til lys og scene, så tag en snak med os, mulighederne er næsten uendelige og vi hjælper gerne med til at skræddersy festen, temaet og det visuelle udtryk.

Vores band leverer underholdning til temafester i hele landet, så tøv ikke med at kontakte os, uanset om du sidder på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Vi sammensætter den perfekte live musik, der garanterer festlig stemning til jeres temafest!

 

Læs anmeldelser af bandetKONTAKT OS