GROOVEBOX - Danmarks bedste festunderholdning

Om os

ET BAND UDOVER DET SÆDVANELIGE

Groovebox opstod udfra et ønske om helt kompromisløst at levere festunderholdning af den allerhøjeste kvalitet. Bandet består af en grundbesætning på 3 medlemmer, men har i alt 20 tilknyttede musikere. Orkestret ledes af Oliver Grann og visionen var fra start at skabe et musikalsk fællesskab, hvor talent, spilleglæde, proffesionalitet og showmanship gik hånd i hånd.

KUN PROFESSIONELLE MUSIKERE

Fælles for alle i bandet er at vi har en enorm erfaring fra den danske musikscene, samt at vi alle er utroligt aktive i musikmiljøet. Det er efterhånden svært at gå ind og se en større koncert, uden at der på scenen står en musiker med tilknytning til Groovebox.

For os alle sammen er det sådan at musik er vores store passion, gennem Groovebox får vi luftet vores indre festabe og i bandet gør vi et stort nummer ud af at pleje kemien bandmedlemmerne imellem. Når vi spiller en koncert formår den fantastiske stemning der er i bandet altid at fange publikum, det giver festunderholdning som når helt ud over scenekanten, fordi det hele bare er den der lille smule mere autentisk.

Læs anmeldelser af bandetKONTAKT OS