Live Musik til byfest og kræmmermarked - GROOVEBOX

MUSIK TIL BYFEST OG KRÆMMERMARKED

LIVEMUSIK TIL BYFEST

Der er efterhånden ikke en by med respekt for sig selv som ikke har en byfest eller et kræmmermarked.

Groovebox hører til blandt et af Danmarks med erfarne livebands når det kommer til større arrangementer som byfester og kræmmermarkeder og vi har spillet Livemusik til både kræmmermarkeder og byfester i hele landet.

PROFESSIONELT LIVEBAND DER KAN LØFTE OPGAVEN

Når vi bookes til at spille musik til byfest eller kræmmermarked starter vi ud med at tage en snak med arrangøren for at få på plads hvor stort et set-up der skal til for at løse opgave.

Til større arrangementer som byfester og kræmmermarkeder har vi altid egen lydmand med, samt vores lysshow og kvalitets PA-anlæg som kan spille op til 1000 mennesker op. Skulle det ikke være nok, så arbejder vi sammen med flere store produktionsselskaber, som kommer og sætte scene, lys og lyd op.

Der er nemlig ikke noget værre end en stor fest med masser af mennesker og et band med et lydmæssigt set-up der ikke kan følge med.
Kontakt os her for at høre hvad vi kan tilbyde

LIVE MUSIK TIL KRÆMMERMARKEDER OG BYFESTER I HELE LANDET

Der findes ikke et live band med stort erfaring med at spille til store arrangementer som Groovebox, vi har spillet op til fest i over 15 år og vi har spillet mere end 3.000 koncerter, mere end 1.000 firmafester og 1400 bryllupper.

Der er heller ikke den region i Danmark hvor vi ikke har spillet musik til byfest. Vi hører hjemme på Sjælland og har naturligvis spillet musik til flest byfester her, men vi tager ofte turen over broen for at spille musik til byfest eller kræmmermarked på Fyn eller i Jylland.

Mangler i band til jeres byfest eller kræmmermarked så kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på musik til byfest eller kræmmermarked.

Læs anmeldelser af bandetKONTAKT OS