MUSIK TIL 80'ER FEST

MUSIK TIL 80’ER FEST

80’erne var musikmæssigt på alle måder et fantastisk årti, det var her popmusik som vi kender det for alvor begyndte at slå igennem, hvor (glam)rockbands havde mere make-up på en tidens kvinder, og hvor hiphoppen havde sin spæde begyndelse.

Det var også det årti hvor Cd’en gjorde sit indtog og stille og roligt udkonkurrerede vinylpladen.

Hos Groovebox er vi ret enige om at det var i 80’erne at mange af vor tids bedste kunstnere og One hit wonders skal findes. Kunstnere og 80’er bands som Michael Jackson, Madonna og Wham samt Guns N Roses og Queen er nogle af de kunstnere som vi gennem tiden har ladet os inspirere af.

VI ELSKER 80'ERNE

Som 80’erne blev til 90’erne skete der et skift i musikken. Mange mennesker holdt dog nostalgisk fast i musikken fra deres ungdom og konceptet 80’er fest dukkede op. Op igennem 90’erne og 00’erne har 80’er festen stædigt holdt ud selvom mange af dem der hører 80’er musik og som går til 80’er fest i dag, hverken var født eller tænkt på den gang.

FULD FART PÅ 80'ERNE

En 80’er fest er mere end bare Tarzanboy og Billy Jean, 80erne var i høj grad også blå øjenskygge, store øreringe og skulder puder. 80’er festen er i høj grad også tøj og hår den har udviklet sig til en Temafest hvor deltagerne kommer udklædt.

GROOVEBOX ER ET RUTINERET 80'ER BAND

Vi er som sagt vilde med 80’er musik og tager rundt i hele landet for at spille live musik til 80’er fest.

Til mange 80’er fester bliver publikum ofte spist af med en DJ der står og spiller 80’er hits, men hvis du gerne vil have en 80’er fest med knald på, så hyr et live band til at optræde for dine gæster. Der findes rigtig mange gode live bands der spiller 80’er musik, men vores lange erfaring og bredde repertoire gør at vi kan spille mere end kun 80’er klassikerne. Vi kan tilpasse musikken til din 80’er fest, og dine individuelle ønsker, så din fest bliver præcis som du gerne vil have den.

Skal du holde 80’er fest? Det kunne være en rund fødselsdag eller et bryllup med 80’er tema så kontakt os her på siden. Vi er som sagt vilde med 80’er musik og spiller live musik til 80’er fester i hele landet.

Læs anmeldelser af bandetKONTAKT OS