Band til julefrokost GROOVEBOX - DK's bedste juleband

Book band til julefrokost

Skal jeres julefrokost have et ordentligt nøk opad på festbarometeret?

Vil I være sikre på, at jeres julefrokost bliver et brag af en fest, går I aldrig galt i byen med Groovebox. Vi er et erfarent band, som leverer festmusik i verdensklasse – uanset festens størrelse. Med vores store bagkatalog af både gamle klassikere og helt nye hits, garanterer vi musikalsk underholdning til jeres julefrokost, som I ikke kan sidde stille til. Det eneste, I skal sørge for, er at kridte danseskoene.

BAND TIL JULEFROKOST

Den årlige julefrokost er altid begivenheden, som for alvor skal bringe alle kollegerne sammen. Her gør vi arbejdet for jer. Vi sammensætter et musikalsk repertoire som tager højde for, at der til langt de fleste julefrokoster altid er både yngre og ældre til stede. Setlisten kan indeholde alt lige fra Kim Larsen til Bruno Mars. Kort sagt spiller vi bredt. Det er vores fornemmeste mission at samle festen, så jeres julefrokost bliver en oplevelse, I kan se tilbage på med begejstring.

KRIDT DANSESKOENE VI TAGER OS AF RESTEN

Vi er et professionelt band bestående af musikere, som udelukkende lever af at spille musik. Vi har sikret det festlige humør til både store og små fester over 3000 gange. I er altså i trygge hænder, når I booker et show til jeres julefrokost med Groovebox. Ikke nok med at vi sørger for at skyde festen i gang og holder jer på dansegulvet med det ene hit efter det andet, så sikrer vi også professionel vellyd. Det er af højeste prioritet hos os, at lyden er god, når vi rykker ud til jeres julefrokost. Vi har derfor altid en lydmand og et PA-anlæg med os. Herudover garanterer vi også et lysshow, som sætter den helt rigtige stemning.

Vi sætter en stor ære i at levere festmusik i verdensklasse, og ønsker I at booke vores band til jeres julefrokost, kan I kontakte os på tlf. 27 57 36 70 eller via vores kontaktformular, som I finder her.

Læs anmeldelser af bandetKONTAKT OS