Musik til julefrokost - Book professionel underholdning her

Musik til julefrokost

VERDENSKLASSE UNDERHOLDNING TIL JULEFROKOST

Groovebox giver jer en uforglemmelig oplevelse! Lad vores erfarne band stå for den musikalske underholdning til julefrokosten og vær sikker på et tæt pakket dansegulv. Vi leverer hver gang et show der brænder helt igennem og fylder dansegulvet fra start til slut.

PROFESSIONEL LEVERANDØR AF LIVE MUSIK TIL JULEFROKOST

At finde musik til julefrokosten er ikke kun et spørgsmål om at finde et band der spiller godt, det handler også om at finde et band der kan løfte opgaven. Uanset hvor godt man spiller, så lyder det ikke særlig godt, hvis man står og spiller musik til en julefrokost for 600 mennesker med et lydanlæg, der kun egner sig til 100 mennesker. Groovebox er et top professionelt band, og derfor har vi investeret mange penge i vores lyd- og lysudstyr samt i teknik. Det sikrer, at vi kan love vellydende musik til julefrokoster af alle typer og størrelser. Vi har spillet til mere end 3000 store og små fester rundt omkring i hele landet, og har altså erfaringen til at garantere jer den perfekte musik til julefrokosten – med fokus på professionel vellyd, et kæmpe bagkatalog og masser af performance fra start til slut.

Til større julefrokoster medbringer vi altid en lydmand, samt vores lysshow og kvalitets PA-anlæg. Så er I garanteret, at jeres julefrokost både får en koncert der lyder fantastisk og et show i verdensklasse. Vi har selv udstyr til at kunne spille for op til 1000 gæster. Hvis der skulle være brug for endnu mere, så arbejder vi sammen med flere produktionsselskaber, der kan komme og sætte scene, lys og lyd op på forhånd og sikre den perfekte, professionelle underholdning til julefrokosten.
Vi leverer underholdning og giver den fuld gas både musikalsk og på scenen, så med Groovebox er musikken til julefrokosten i trygge hænder.

PAKKELØSNINGER TIL JULEFROKOST

I kan også kombinere underholdning med diskret og stemningsfuld dinnermusik under maden, eller en DJ, hvis I ønsker musik til julefrokosten fra start til slut. Skriv eller ring for at få et samlet tilbud, eller hvis du vil vide mere om musik til julefrokost.

 

Læs anmeldelser af bandetKONTAKT OS