Musikalsk Underholdning til Bryllup #1 GROOVEBOX

UNDERHOLDNING TIL BRYLLUP

Står I og skal holde bryllup, og er i tvivl om hvilken underholdning I gerne vil have til jeres fest, så kontakt Groovebox og hør hvad vi kan tilbyde. Vi har stor erfaring med at levere musikalsk underholdning især til bryllupper, og til sammen har vi over 3000 store og små koncerter bag os.

Groovebox er et af de mest efterspurgte bands i DK og leverer musikalsk underholdning til bryllupper såvel som, receptioner, julefrokoster and private fester mv. Underholdning til bryllup er dog noget af det der står vores hjerte ekstra nært og noget som vi elsker at gøre. Intet er bedre end at se glæden på et nyt ægtepars ansigter, når de får den fest de drømmer om.

Hvert år tager vi ud og spiller livemusik til bryllupper i hele landet, og vi har efterhånden spillet til mere en 1400 bryllupsfester.

UNDERHOLDNING TIL BRYLLUP MED DK'S BEDSTE BRYLLUPSBAND

Ønsker i de helt store brag af en fest når I skal giftes så kontakt os Vi leverer nemlig underholdning til bryllup som en komplet pakke med bryllupsband, dinnermusik og Dj.

Under middagen underholder vi med stemningsfuld dinnermusik og hjælper jer med alt fra sange til indslag og tidsplan. Som aftenen skrider frem overtager vores erfarne musikere i bandet underholdningen og spiller op til dans.

Normal når vi underholder til bryllupper spiller vi 2 sæt af 60 minutter eller 3 sæt af 45 minutter. Forventer i at brylluppet løber helt ud på de sene nattetimer har vi mulighed for at levere musikalsk underholdning med en DJ.

VI OPFYLDER JERES SPECIELLE ØNSKER TIL BRYLLUPSUNDERHOLDNINGEN

Vi ser os som sagt som en komplet underholdningsvirksomhed, og har i specielle ønsker til underholdningen til jeres bryllup så kontakt os og lad os få en snak om hvilke muligheder vi har for at opfylde jeres ønsker.

Læs anmeldelser af bandetKONTAKT OS