Underholdning til konfirmation & Bar Mitzva

Musik til konfirmation

UNDERHOLDNING TIL KONFIRMATION MED GROOVEBOX

Konfirmationen er en stor dag for konfirmanden og en festlig dag for hele familien. Giv jeres konfirmationsfest ekstra krydderi med et topprofessionelt live band, der kan spille alle konfirmandens yndlingssange og garantere en uforglemmelig fest og et fyldt dansegulv!

Groovebox har leveret underholdning og musik til konfirmation i mange år, og vores topprofessionelle musikere garanterer en god oplevelse – hver gang. Groovebox er din garanti for et konfirmationsband med højt niveau, der er eksperter i at skabe festlig stemning og kan spille ALT.

PROFESSIONEL UNDERHOLDNING TIL KONFIRMATION

Giv konfirmationen et ekstra skud underholdning med et professionelt band, der leverer musik efter jeres smag. Vi spiller til konfirmationsfester af alle størrelser, og har udstyr der garanterer god lyd samt eventuelt lysshow. Vores band til konfirmation har helt styr på at skabe den rigtige stemning og spille præcis den musik, der får jer ud på dansegulvet.

Hvis I ønsker det, kan et band til konfirmationen kombineres med dinnermusik, hvor konfirmationsbandet, en DJ eller en pianist sikrer god stemning allerede fra middagen, med diskret musik der ikke overdøver snakken over bordet.

BAND TIL BAR MITZVAH OG BAT MITZVAH

Hos Groovebox har vi ikke kun erfaring med at spille musik til konfirmation – vi har også spillet live musik til Bar Mitzva og Bat Mitzva i hele Danmark. Uanset hvor stor en fest, der er tale om, kan vi garantere, at vi spiller rummet op og skaber fest. Og når vi tager ud som band til Bar Mitzva og Bat Mitzva, er vores hovedfokus selvfølgelig altid at skabe en uforglemmelig fest for dagens hovedperson.

KONTAKT OS OG FÅ ET TILBUD PÅ LIVEMUSIK TIL KONFIRMATION

Groovebox leverer underholdning til konfirmation i hele landet – vi har samme priser på Sjælland, Fyn, Jylland og Lolland-Falster, så der er ingen ekstra udgifter til transport. Ring eller skriv til os her for en helt uforpligtende snak om, hvordan vores konfirmationsband kan sikre underholdningen til jeres konfirmation.

 

Læs anmeldelser af bandetKONTAKT OS