Livemusik til gymnasiefest og handelskolefest - GROOVEBOX

Livemusik til gymnasiefest og handelsskolefest

LIVEMUSIK OG UNDERHOLDNING TIL GYMNASIEFEST OG HANDELSKOLEFEST

Lad Groovebox stå for livemusik festen på jeres uddannelsesinstitution og få et brag af en fest hvor hele salen rocker med. Hos Groovebox har stor erfaring med at spille livemusik til gymnasiefest og handelsskolefest og vi spiller i hele landet. Vores repertoire spænder vidt, vi spiller alt fra Kings of Leon og Imagine Dragons over Bruno Mars og Avicii til Pharell Williams, Rasmus Seebach, Lucas Graham og Macklemore.

Når vi bookes til at spille livemusik til gymnasiefest eller handelsskolefest, gør vi typisk det, at vi tager en snak med festudvalget på gymnasiet om hvad type fest der er tale om, om det er en temafest hvor vi skal holde os inden for en særlig genre, f.eks. 80’er eller 90’er fest eller om den skal have fuld gas med alle de nyeste hits.
Kontakt os for at få et tilbud på musik til jeres Gymnasiefest

BAND TIL FEST PÅ VIDEREGÅENDE UDDANNELSE

Groovebox leverer naturligvis også livemusik og underholdning til fester og arrangementer på de videregående uddannelser. Vi har tidligere spillet til fester både på universiteter, på sygeplejeskolen og professionshøjskolen. Hvad end der er tale om et stort set-up, eller afslappende baggrundsmusik i form af dinnermusik med en pianist eller guitarist har vi løsningen til jer

ERFARENT LIVEBAND MED STYR PÅ UDSTYRET OG KONTRAKTERNE

Vi er liveband med masser af udstyr og kontakter hvilket gør os til den ideelle partner når I skal holde fest på gymnasiet, handelsskolen eller på den videregående uddannelse.
I Groovebox har vi til sammen spillet over 3.000 koncerter og vores mange års erfaring med at spille til gymnasiefester, bryllupper, firmafester og julefrokoster mm.

Har i specielle ønsker til jeres fest har vi et bredt netværk af musikere vi kan trække på, vi kan bl.a. tilbyde en erfaren DJ ligesom vi på udstyrssiden kan levere alt fra et lille diskret dinner set til et komplet mobildiskotek, med kapacitet til at spille over 1000 mennesker op komplet med et stort flot lysshow.

Kontakt os her for et skræddersyet tilbud til jeres fest.

 

Læs anmeldelser af bandetKONTAKT OS