Underholdning til firmafest - GROOVEBOX partyband!

Musik til firmafest

FÅ ALLE PÅ DANSEGULVET MED GROOVEBOX

Leder i efter en professionel, seriøs, kvalitetsløsning til underholdningen til jeres firmafest? Så er Groovebox bandet for jer. Vi har spillet til mere end 1000 store og små firmafester og er bl.a. fast leverandør af live musik til Carlsbergs firma arrangementer.

Det super dygtige hold der står bag bandet garanterer, at jeres firmafest med os får musik og underholdning i højeste gear, leveret med en indlevelse der virkelig kan mærkes. Med Groovebox er man sikret hele pakken til sin firmafest.

Vi stiller meget høje krav til, hvordan musikken skal lyde, og vi fyrer et show af, der når helt udover scenekanten og ned på dansegulvet. Vi lytter altid til, hvad det er, I gerne vil have, og skræddersyer meget gerne en løsning med underholdning til firmafest, der passer perfekt til jer ønsker.

UNDERHOLDNING TIL FIRMAFESTER I ALLE STØRELSER

Vi har gjort meget ud af at vores musik- og lysudstyr skal være af en ordentlig kvalitet. Simpelthen fordi vi altid vil kunne levere det allerbedste på alle fronter, når vi leverer Underholdning til firmafester og julefrokoster. Vi har kapacitet til at medbringe musikudstyr og lysudstyr der kan spille for op til 1000 mennesker. Hvis behovet er endnu større, har vi aftaler med firmaer, der leverer lys, scene og lyd i alle størrelsesomfang, så vi kan løfte opgaver af alle størrelser.

Ønskes der underholdning med livemusik under maden eller DJ efter livebandet, så udbyder vi flere pakkeløsninger, der indeholder dette.

LIVE MUSIK TIL FIRMAFESTER I HELE DANMARK

Groovebox leverer underholdning og musik til firmafest i hele landet. Vi er meget efterspurgte i både Jylland, på fyn og Sjælland, og prisen er den samme i hele landet. Arrangementer svinger dog meget i størrelse og vi leverer musik til firmafester der svinger i størrelse fra 30 til flere tusind gæster. Der er selvfølgelig en stor forskel på hvad den slags arrangementer kræver, så kontakt os for en konkret pris. Vi hjælper og vejleder jer rigtig gerne omkring alt med hensyn til underholdning til firmafest.

 

Læs anmeldelser af bandetKONTAKT OS