Musik til bryllup Jylland GROOVEBOX Partyband

MUSIK TIL BRYLLUP JYLLAND

Leder du efter musik til bryllup i Jylland, så læs hvad vi kan tilbyde her: Bryllupsband Jylland

Groovebox spiller i hele landet. Men specielt Jylland står vores hjerte nært. I Jylland lever kulturen for live musik i bedste velgående, og vi elsker at spille musik til bryllup i Jylland.

MUSIK TIL BRYLLUP JYLLAND GROOVEBOX PARTYBAND

For nyligt havde vi en oplevelse ud over det sædvanelige. Et par havde booket os til deres bryllup i god tid, og da vi nærmede os datoen for deres bryllup, ville vi kontakte dem for at sikre at alle detaljer var på plads. I vores kontrakt som vi havde lavet med dem, kunne vi ikke læse det de havde skrevet under adresse for festen, så vi var nødt til at få fat på dem.

MEN så opstod problemet, det telefon nummer de havde givet os virkede ikke længere, og vi kunne ikke komme i kontakt med dem. Havde det været hvilken som helst anden type koncert som f.eks. en julefrokost, havde vi måske ikke gjort så meget ud af det. Men når det drejer sig om musik til bryllup i Jylland, så ved vi at man kan få ødelagt hele sit bryllup, af at man står på aftenen og bandet ikke dukker op.

Efter en masse søgen på nettet fandt vi frem til en adresse vi mente tilhørte bruden, men desværre var telefon nummeret det samme som det vi havde i forvejen. I stedet gjorde vi det at vi fandt et nummer på naboen og ringede til dem. Naboen gik ind ved siden af og her lykkedes det os at komme kontakt med bruden.

Det viste sig at hun havde skiftet telefon nummer uden at få skrevet det til os, og var derfor super glad for at vi havde fundet frem til dem. Heldigvis blev musikken til deres bryllup reddet og vi endte med en fantastisk aften.

Skal du have musik til bryllup i Jylland, og vil du gerne have et band der gør alt hvad de kan for at sikre jeres aften, så er Groovebox bandet for jer.

Læs anmeldelser af bandetKONTAKT OS