Musik til bryllup - GROOVEBOX DK's mest efterspurgte band

Musik til bryllup

EN MAGISK AFTEN MED GROOVEBOX

Et bryllup er noget, man kun får lov at fejre én gang, derfor er det også utroligt vigtigt, at alle får en rigtig god aften. I Groovebox går vi meget højt op i altid at levere et velspillende bryllupsband og et fyldt dansegulv, så I får lige den aften, I går og drømmer om.

Når vi leverer underholdning og musik til bryllup, så skræddersyer vi gerne musikken til jeres bryllupsfest og spiller præcis de numre, I og jeres gæster gerne vil høre. For os handler det om, at vores bryllupsband, sammen med jer, skaber en aften der lever op til alle jeres forventninger.

Vores bryllupsband har spillet musik til mere end 1400 bryllupsfester, og vi går til hver eneste opgave med samme seriøsitet – trods alt er det en af de vigtigste aftener i jeres liv, og vi sætter en stor ære i at stå for den perfekte musik og stemning på aftenen for jeres bryllup.

BOOK GROOVEBOX TIL AT LEVERE LIVE MUSIK TIL JERES BRYLLUP

I Groovebox er vi utroligt fleksible, og vi kan levere mange forskellige løsninger på musik til bryllup - f.eks. kan løsningen ud over underholdning med live band også inkludere DJ og dinnermusik eller pianist.

Groovebox er et bryllupsband, der kan levere stort set alle løsninger på musikken til jeres bryllupsfest: fra en diskret duo til det helt store koncertshow med lyseffekter, røgmaskiner og fuld knald på. Det er helt op til jer, hvilken type bryllupsmusik I ønsker. Vores band kan sammensættes på mange måder alt efter jeres ønsker. Vi vil meget gerne vejlede jer i forhold til, hvilken sammensætning af bryllupsband der passer bedst til jeres ønsker og budget, så I får præcis den musik til jeres bryllup, som I drømmer om.
Kontakt os her for et uforpligtende tilbud

LANDSDÆKKENDE BRYLLUPSBAND

Groovebox lader sig ikke begrænse af geografi, og vores bryllupsband har spillet live musik til bryllupper i hele landet. Vi spiller ofte til bryllupper både på Sjælland, Fyn, i hele Jylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland samt på Lolland-Falster og Bornholm. Vi rejser gerne til de fjerneste egne af Danmark for at spille til netop jeres bryllup.

PRISEN ER DEN SAMME I HELE LANDET, SÅ DER ER INGEN EKSTRA UDGIFTER TIL TRANSPORT.

MUSIK TIL BRYLLUP MED GARANTI!

Noget af det værste der kan ske til ens bryllup, er at bryllupsbandet pludselig aflyser på dagen. Det sker ikke, hvis I booker Groovebox til at stå for musikken til jeres bryllup. Vi giver nemlig en aflysningsgaranti. Vi arbejder sammen med flere andre bryllupsbands, der alle sammen lever op til vores høje standarder for professionalitet og kvalitet. Hvis det utænkelige skulle ske, og vi af en eller anden grund skulle blive ude af stand til at optræde for jer, så garanterer vi, at der står et andet bryllupsband klar i vores sted, så jeres aften er sikret.

Står I foran den store dag, så kontakt os her for at høre mere og for at få et uforpligtende tilbud på underholdning og musik til jeres bryllup.

 
Læs anmeldelser af bandetKONTAKT OS