Musik til Sølvbryllup og Guldbryllup - GROOVEBOX

Live musik til bryllupsdage

PROFESSIONEL UNDERHOLDNING TIL JERES BRYLLUPSDAG

Så er det tid til at svinge skørterne! Groovebox sætter gang i festen med professionel musikalsk underholdning til jeres bryllupsdag – uanset om det er musik til sølvbryllup, guldbryllup, kobberbryllup eller en anden mærkedag.

Vi spiller alle jeres og gæsternes yndlingssange, og vores dygtige musikere forstår at skabe en god stemning og fylde dansegulvet – uanset om I er til de nyeste hits eller musikalske klassikere. Vi kan spille ALT!
Hos Groovebox tager vi vores arbejde alvorligt – og vi ved, hvor vigtigt det er, når det er musik til sølvbryllup og guldbryllup, at alting bare spiller, så I kan slappe af og nyde jeres fest. Derfor sætter vi en stor ære i at have snakket med jer om jeres ønsker til vores musik og møde velforberedte og feststemte op. I skal ikke tænke på andet end at nyde dagen!

Ønsker I underholdning til hele bryllupsdagen, sammensætter vi gerne en samlet pakke med diskret dinnermusik under middagen – en god måde at stille og roligt få gang i feststemningen. Og ønsker i festmusik til ud på de lyse timer, kan vi kombinere vores live musik med en efterfølgende DJ.

MUSIK TIL SØLVBRYLLUPP, GULDBRYLLUP OG KOBBERBRYLLUPPER I HELE LANDET

Når du booker Groovebox til at spille live musik til dit guldbryllup, sølvbryllup eller anden bryllupsdag, får du et band, der har stor erfaring med at levere underholdning til alle typer fester.

Vi har spillet live musik til mere end 3000 fester på tværs af landet, og uanset om I skal fejre jeres bryllupsdag på Sjælland, Fyn, Jylland eller Lolland-Falster, er Groovebox det rigtige valg, hvis I vil have professionel underholdning og live musik med masser af spilleglæde.

KONTAKT GROOVEBOX OG HØRE MERE OM VORES UNDERHOLDNING TIL BRYLLUPSDAGE

Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan sikre den gode feststemning til jeres bryllupsdag. Vi sammensætter altid aftenen og dagen, så den passer til jeres ønsker og budget, og vi kan helt sikkert også finde den rigtige løsning til underholdningen til jeres bryllupsdag.

MORGENMUSIK TIL GULDBRYLLUP OG SØLVBRYLLUP

Morgenvækningen til sølvbryllup og guldbryllup arrangeres af venner og familie, der også sørger for æresport og morgenmusik. Traditionelt synger alle fremmødte i fællesskab “I østen stiger solen op" og “det er så yndigt at følges ad"; i nogle egne afsluttes med “Katinka, Katinka luk vinduet op". Det er traditionelt at bruge et hornorkester, men det er blevet mere og mere populært at benytte sig af guitarister i stedet, som også bagefter går med ind og underholder under morgenmaden med baggrundsmusik. Her hos os kan man booke begge dele alt efter hvad man ønsker.

Læs anmeldelser af bandetKONTAKT OS