Selskabsmusik til mærkedage – Live musik fra GROOVEBOX

Musik og underholdning til mærkedage

KVALITETS MUSIK TIL RECEPTION

Skal du holde reception, jubilæum eller anden fejring af en mærkedag, er Groovebox din løsning til professionel selskabsmusik tilpasset dit arrangement. Vi spiller til alt fra små privatfester til kæmpe firmaarrangementer, og vi har stor erfaring med at skrue selskabsmusik sammen, der passer perfekt til din fest.

LIVE MUSIK TIL JUBILÆUM, RECEPTION OG ANDRE FESTER

Uanset om du skal holde abefest til ud på de små timer, eller om du skal holde en formel reception i dagtimerne, kan professionel selskabsmusik være med til at løfte stemningen og skabe en dag som alle husker. Og hos Groovebox ved vi, hvor vigtigt det er, at musikken er tilpasset dig, dine gæster og typen af arrangement.

Vi kan derfor tilbyde alle former for selskabsmusik – fra den diskrete dinnermusik med pianist til DJ natten lang eller den helt store livekoncert med feststemt live band og professionelt lysshow. Oftest sammensætter vi en løsning med flere typer selskabsmusik i løbet af dagen og aftenen, så vi sikrer, at vores deltagelse er med til at understøtte den gode stemning hele vejen fra maden og til de sidste går hjem.

GROOVEBOX SPILLER SELSKABSMUSIK TIL ALLE TYPER MÆRKEDAGE

At spille musik til reception, hvor folk skal kunne spise, hygge sig og tale sammen, er noget helt andet end at stå for selskabsmusikken til en stor fest, hvor danseskoene skal kridtes og alle skal på gulvet. Det forstår vi hos Groovebox, for vi har spillet musik til mere end 3000 forskellige fester og mærkedage i hele landet. Fra det lille intime arrangement til den helt store firmafest med 1000 deltagere. Groovebox kan levere professionel selskabsmusik til det hele!

LIVE SELSKABSMUSIK AF DEN HØJESTE KVALIETET!

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil høre mere om Groovebox og hvordan vi kan hjælpe dig med musik til reception eller andre typer fester og mærkedage. Vi sammensætter den helt rigtige selskabsmusik, så du får en uforglemmelig fest.

 

Læs anmeldelser af bandetKONTAKT OS