Musik til fødselsdag, konfirmation og andre privatfester - GROOVEBOX

Musik til privatfest

Groovebox leverer musikløsninger i alle størrelser og til alle typer fester. Helt fra en enkelt jazzpianist til musik under middagen, receptionen eller bare for den ekstra stemnings skyld, og op til de kæmpestore koncertoplevelser med fuldt orkester, lysshow, røgmaskiner og 100% drøn på. Vi leverer også DJ-løsninger fra helt enkle opsætninger til regulære mobildiskoteker.

Vi kan levere musik til privatfester til stort set alle budgetter. Når du kontakter os, taler vi sammen om dine ønsker til musikken til din privatfest, og sammen finder vi en løsning, der passer til dig.

Og med et bagkatalog på mere end 600 numre, kan vi sammen finde en stil, der matcher din fest – uanset om det er en 30-års fødselsdag med knald på, en bryllupsdag eller en konfirmation. Musik til privatfester er vores specialitet, og vi har spillet til mere end 3000 fester igennem årene. Det giver os den fornødne ekspertise og erfaring til at ramme stemningen lige på kornet – hver gang.

VI SPILLER MUSIK TIL PRIVATFESTER I HELE LANDET

Groovebox er landsdækkende! Vi spiller til fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og mange andre typer privatfester i hele landet – både Sjælland, Fyn og Jylland, og vi lover at levere den helt rigtige musikalske stemning til dit dansegulv – uanset om det er stort eller småt.

Skriv eller ring uforpligtende til os, hvis du har spørgsmål til vores live musik til privatfester, eller hvis du vil høre mere om, hvad musik til din fest vil koste. Vi vil altid gerne hjælpe med at vejlede dig i forhold til lige præcis dine musikønsker og din type fest.

Læs anmeldelser af bandetKONTAKT OS