VELKOMMEN TIL DET NYE GROOVEBOX!

VELKOMMEN TIL DET NYE GROOVEBOX!

På denne side vil I fremover kunne følge med i, hvad der sker i Groovebox’ verden. Vi kommer til at poste indlæg om tidligere koncerter, vi har holdt – store og små, private fester og firmaarrangementer – og i det hele taget dele nogen af alle de oplevelser, som følger med, når ens arbejde er at være Danmarks bedste partyband!

Du kan altså komme med backstage på alt fra kæmpe firmaarrangementer, hvor vi har stået for underholdningen, til et lille, intimt bryllup i Jylland, hvor vi lokkede festen ud på dansegulvet. Målsætningen er, at vi vil vise nye og gamle kunder, hvad der sker i vores verden, og hvad man kan forvente at få, når man vælger Groovebox.

På den måde kan vores nyhedssektion forhåbentligt være et godt supplement til de andre sider her på Groovebox.dk, hvor vi fortæller om vores kompetencer, erfaringer og ydelser – I nyhedssektionen bliver det bare med et mere personligt twist og med fokus på at fortælle gode, underholdende historier om livet på landevejen for et festband extraordinaire.

Så hæng på og kig ind med jævne mellemrum, hvis du er nysgerrig efter, hvad vi egentlig render og laver – eller hvis du vil vide mere om de mange forskellige typer jobs, som vi spiller til rundt omkring i det danske land. Velkommen til!

Læs anmeldelser af bandetKONTAKT OS